1057556.jpg

Se bonuskortti on esitettävä aina ostosten maksun yhteydessä. Myöhemmin ne bonukset voidaan lisätä, mutta ruuhka-aikana ei viitsisi alkaa korjaamaan kahden euron ostoksien takia. Ja miksikö en kysynyt onko sitä korttia? No koska jotkut asiakkaan lentää silmille kun sitä kysyy: "Ei meillä ole sitä korttia, etsä jo usko!"

Hautalyhdyt (ainakin ne halvimmat) voi oikeesti loppua aatonaattona. Mut niitä lyhtyjä voi ostaa vaikka juhannuksena joulua varten, niin ei tarttee sit viime tingassa itkeä niiden loppumista.

Kaikki mahdollisen kuitti-vitsit on kuultu, todennäköisesti useammin sen päivän aikana... Älkää viitsikö, sanokaa vain, ei kuittia, kiitos. Ja älkää keksikö hauskoja juttuja mun nimestä, en minäkään tee sitä, vaikka voinkin lukea teidän nimenne kortistanne.

Kaikki mummot, joilla on kiire hautaan, voivat käydä ostamassa sen yhden leivän ja puolen litran maidon vaikka mistä lähikaupasta, niin ei ole jonoa. Isoissa kaupoissa nyt vaan on jonoa joulunaluspäivinä. Kaikki kassat on töissä, mitä muuta pitäis vielä tehdä?

Mun puolesta kaikki alkoholin tai tupakan ostoa yrittävät teinit pitäis välittömästi käräyttää ja pistää ne säilöön, josta niiden vanhemmat sais hakea ne kunhan kerkiää.

Ja ne lapset sais edelleen suukapuloida!