Keijupojulla ei ole parempaa nimeä. Hän on kotoisin erittäin matriarkkarisesta keijuyhteisöstä, jossa miesten asema on hyvin vähäpätöinen. Naisellisuutta pidetään ihanteena, ja mieskeijut omaksuvat naisellisia piirteitä.

Keijupoju on kunnianhimoinen, mutta hieman laiska. Mieskeijuilla ei yksinkertaisesti ole mitään asemaa yhteisössään, ja ainoa keino saada valtaa on päästä jonkun naiskeijun suosioon. Keijut eivät ole monogamisia, eikä heillä ole mitään avioliittoa vastaava instituutiota, joten naiskeijun suosioon päässeen mieskeijun on otettava suosijastaan kaikki irti niin kauan kuin voi. Keijut eivät ole pitkäjänteisiä olentoja, joten suosion aika voi olla hyvin lyhyt.

Keijupoju pitää järjestelmää mätänä, mutta koska keijut ovat luonteeltaan hedonistisia ja huonoja yhteistyössä, hän ei saa aikaiseksi mitään kunnon vastaliikettä valtaapitäviä vastaan. Keijupoju kokee olevansa väärinymmärretty 'järjestelmän uhri' ja keikkuu jossain fatalistisen apatian ja itsetuhoisen hurmoksen rajoilla.