Haluaisin pahoitella viimeaikaisten päivitysten vähyyttä ja tason puutetta. Blogin pito on kuitenkin minulle (ja monelle muulle) harrastus, ja harrastusten perimmäinen tarkoitus on tuottaa mielihyvää ja edistää rentoutumista. Jostain syystä viime aikoina blogipiirrosten tuhertaminen ei ole ollut rentouttavaa ja miellyttävää, vaan pikemminkin jotenkin turhauttavaa.

Olen kuitenkin piirtänyt aika paljon muita juttuja. Pitkästä aikaa olen saanut jopa aikaiseksi kaikenlaista kunnollista! Hyvä minä! Laitankin tähän nyt yhden kohtuullisemmista piirrustuksistani, värillisen sellaisen. Olkeepa hyvet:

 

1245136737_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä rottatyttönen tässä on roolipelihahmoni Chiro. Pelaan tällä hetkellä Usagi-roolipeliä. (Usagi on Stan Sakain luoma sarjakuva ja sen päähenkilö, lisää aiheesta tässä Wikipedian artikkelissa) Chiro on kadulla asuva jengiläinen, aika nenäkäs muttei kovin fiksu. Tässä helppoihin vaatteisiin tottunut Chiro yrittää tulla toimeen hankalan kimonon kanssa, huonolla menestuksellä.

Yritän tässä vielä innostua uudelleen blogisarjiksista. Päivityksiä voi tulla aika löyhään tahtiin, mutta en aio vielä lopettaa.

Kivaa kesää kaikille!