Hei kaikille, jotka ovat ahkerasti käyneet kuikuilemassa päivityksiä. En ole ollut aikeissa lopettaa blogia, mutta tässä on ollut pieniä teknisiä ongelmia. Pienin niistä ei ole oikea käteni, joka yrittää kovasti niskuroida ja irtisanoa työsopimustaan. Olen saanut hienon, pitkän latinankielisen diagnoosiin ja kehoituksen vältää käden rasittamista. En minä yleensä noudata auktoriteettien määräyksiä, mutta nyt on pakko. En erityisesti nauti puukottamisen tunteesta ranteessa, joten yritän välttää piirtämistä.

Kielloista ja kivuista huolimatta piirtäminen on minulle yhtä kuin hengittäminen. En vaan osaa olla ilman. Joten jatkan lyijyn, musteen ja paperin tuhlausta edelleen. Blogipiirtäminen nyt vain on ollut ensimmäinen poiskarsiutunut puuha, jo senkin takia etten ole keksinyt mitään hirveän hauskaa kerrottavaa elämästäni.

Internetin ihmemaailma on kuitenkin inspiraatiota täynnä, ja yhden sellaisen löysin eilen. 30 Character Challenge on haaste, jonka tarkoituksena on luoda 30 hahmoa marraskuun aikana, yksi jokaisena päivänä. Alkuperäisen haasten osallistujamäärä on täysi, mutta kukaan ei kiellä osallistumasta siihen kukin tykönään, päinvastoin siihen ihan kehoitetaan. Joten miksipä ei!

Sen verran joudun typerän käteni takia huijaamaan, että aion ainakin ensi alkuun käyttää vanhoja piiroksia ja luonnoksia. Niitä riittää, ja siksihän olen luonnoksia säilytellyt, että voin niitä joskus käyttää tarvittaessa.

Katteellaan nyt sitten, pääsenkö ikinä tavallisten päivitysten kimppuun. Toistaiseksi yritän selviytyä tästä haasteesta.