Heipä hei! Toisin kuin ehkä luulitte, en ole vielä luovuttanut. Vanhat luonnokset eivät enää vaan riittäneet, mutta kipeä käsi ja lievä flunssa pitivät pois piirroshommista. Siksi siis nyt useampi päivitys ja yksi niistä väreissä! Ihan ite Gimpillä väritin!

Tämän päivän päivityksiä yhdistää se, että nämä kaikki ovat unissani näkemiäni hahmoja. Nämä viehättävät olennot olivat erään uneni pääpahikset. Keitä he ovat? No, hmm... Sanotaanko, että jos keijuilla olisi jumalia, niin ne olisivat nämä. Vanhimmat, voimakkaimmat ja vaarallisimmat keijut, jotka tunnetaan. Onnekkaasti he ovat olleet erään ulottuvuuden vankeja, mutta unessani erään maailman tuhoutuminen oli heikentänyt heidän vankilaansa, ja he olivat päässeet vapaaksi mellastamaan tuhoutuvaan maailmaan. Ihan niinkuin maailmanlopussa ei olisi ollut riittävästi kestettävää...

Lasken nämä viisi jokaisen omaksi hahmokseen haasteessa, joten lienee syytä esitellä heistä jokainen lyhyesti.

Aurora on joukon nuorin. Ikuisen lapsen rooli ei aina miellytä häntä, mutta toisaalta hän ei koskaan kieltäydy sen tuomista eduista. Aurora on huoleton jopa keijuksi ja voimiltaan joukon heikoin. Hän ei toisaalta säästele itseään jotain tehdessään, ja helposti riehuu itsensä uupumuksen rajoille ennenkuin luovuttaa. Kun taas jokin miellyttää häntä, hän on leppeä ja suloinen.

Corona on joukon nopein ja ehkä älykkäin. Tulisuudestaan huolimatta hän ei ole äkkipikainen tai kärsimätön (sen enempää kuin keijut yleensäkään), vaan voi kytevän hiilloksen lailla odottaa haluamaansa pitkään. Hän on kuitenkin nopea roihahtamaan täyteen liekkiin, ja on vaikea tyynnyttää.

Serenia on joukon kylmin ja julmin edustaja. Hän on täysin häikäilemätön, hänen ei kunnioita mitään ja toimii ensisijaisesti vain itsensä eduksi. Jos haluat toimia Serenian kanssa, varmista että on hänen etunsa mukaista että pysyt hengissä.

Silvia on keijuksi epätavallisen tyyni. Muista joukon jäsenistä poiketen hän kaipaa hyvin vähän viihdykettä itselleen ja on usein tyytyväinen omissa oloissaan. Nimenomaan hänen rauhansa häiritsijät saavat kärsiä hänen vihastaan.

Celestia on joukon vanhin, ja kaikkein kauimpana mistään inhimillisestä. Vaikkei tämän joukon keskuudessa voi puhua johtajuudesta, kaikki yleensä kuuntelevat Celestiaa ja, mikäli se ei ole täysin omien etujensa vastaista, myöskin tottelevat häntä. Celestia kun ei ole tunnettu armollisuudestaan edes omiaan kohtaan.

Koko porukan motiivi on yleensä etsiä omaa nautintoa ja viihdettä. Keijut eivät todellakaan palvo tai palvele näitä olentoja, mutta tietävät heidän olemassaolonsa ja siirtävät tietoa eteenpäin aina seuraaville sukupuolville, jotta heidän mahdolliseen saapumiseensa voidaan varautua. Nimittäin yksikään tavallinen keiju ei elättele kuvitelmia voivansa vastustaa näitä vanhimpia.

Keijujen aseista voisi mainita vielä, että nekin ovat tietoisia olentoja. Ei ole tietoa, ovatko ne olleet alunperin tavallisia esineitä vai maagisia, mutta oltuaan käsittämättömän kauan keijujen käsissä ne ovat pakosta muovautuneet poikkeaviksi.